preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Buje

Login
E-dnevnik

Virtualna knjižnica

<a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/technology">Technology vector created by macrovector - www.freepik.com</a>

Školski e-Rudnik

ProjektiVijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Važna obavijest za djelatnike Škole
Autor: Ivančica Sabadin, 19. 3. 2020.

Kolegice i kolege!

Došlo je do bitno promijenjenih okolnosti u radu škole, a koje se nisu mogle unaprijed predvidjeti niti spriječiti, i takva se situacija ostvarila u uvjetima epidemijskog i pandemijskog širenja bolesti COVID – 19!

Slijedom uputa Ministarstva znanosti i obrazovanja, određujem   izmjene  odredbi ugovora o radu koje smo potpisali, a odnose se na mjesto i način obavljanja Vašeg rada sve dok traju izvanredne okolnosti.

Od dana 19. ožujka 2020. godine, sve dok traje takva izvanredna situacija, u skladu s odredbom članka 7. stavka 2. Zakona  o radu, u svojstvu poslodavca određujem mjesto i način obavljanja rada on-line, iz Vašeg doma, uz uvjet neometanog i kontinuiranog rada sukladno Vašim obvezama koje ste preuzeli potpisom ugovora o radu i za koje ste potpisali dostavljenu Izjavu.

Ovakav vid rada trajat će do daljnjega i isključivo samo dok traju navedene okolnosti!

O svim izmjenama navedenog rada biti ćete pravovremeno obaviješteni.

Molim kolegice i kolege da u ovim izvanrednim okolnostima obavljate preuzete obveze istim entuzijazmom kojim inače obavljate časni posao nastavnika!

ravnatelj Škole

Milivoj Gospić, prof.

Izjava nastavnika

Izjava administrativno-tehničkog osoblja


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju